Mainos
Mainos

Poliisi tutkii: Mysteerikoneen matkustajien tileiltä nostettu suuria rahasummia

Mysteerit maaliskuussa kadonneen malesialaiskoneen ympärillä jatkuvat. Daily Mirrorin mukaan neljän koneessa mukana olleen matkustajan pankkitileiltä olisi nostettu huomattavia summia rahaa.

Lehden mukaan neljän matkustajan tililtä olisi heinäkuussa nostettu yhteensä yli 27 000 euroa. Nostot oli tehty pankkiautomaatilta Kuala Lumpurista. Malesialaispankki huomasi rahanostot heinäkuun 18. päivä.

Kuala Lumpurin poliisilaitoksen varaviestintäjohtaja Izany Abdul Ghany vahvistaa automaattinostot Daily Mirrorille. Poliisi tutkii muun muassa valvontakamerakuvia selvittääkseen kuka tai ketkä nostoja ovat tehneet. Ghanyn mukaan on myös mahdollista, että joku pankin työntekijöistä olisi sekaantunut jollain tavalla nostoihin.

Malaysian Airlinesin lento 370 katosi maaliskuun 8. päivä matkalla Kuala Lumpurista Pekingiin.

Konetta on pitkään etsitty Intian valtameren eteläosista, mutta massiivisista etsinnöistä huolimatta siitä ei ole saatu minkäänlaista havaintoa. Koneessa oli 239 ihmistä.   

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme