Mainos
Mainos

Poliisi: Vanki sytytti tulipalon todennäköisesti tahallaan sellissään

Lahden poliisivankilan yhdessä sellissä syttyi tulipalo viime yönä. Sellissä oli tapahtuma-aikaan yksi kiinniotettuna ollut mies. Mies oli ilmeisesti tahallaan sytyttänyt sellinsä patjan palamaan.

Poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että vangeilla ei pitäisi olla tulentekovälineitä sellissään. Esimerkiksi tupakoiville vangeille tupakka sytytetään erikseen. 

Vankilan vartija huomasi palon ja suoritti hälytyksen. Paikalle tulleen poliisipartion avustuksella sellissä ollut mies vedettiin käytävälle. Pelastuslaitos hoiti jälkisammutuksen ja tuuletuksen.

Sellissä ollut mies kuljetettiin hoitoon Päijät-Hämeen keskussairaalaan, josta hän tutkimusten jälkeen pääsi pois. Mies oli hengittänyt savua.

Kukaan muu ei ollut vaarassa, eikä altistuntut savulle. Tilannekeskuksen mukaan vastaavanlaiset tapaukset eivät ole yleisiä. Niitä tapahtuu muutama vuodessa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme