Mainos
Mainos

Poliisi ymmällään Malmön räjähdyksestä

Eteläruotsalaisen Malmön poliisi on ymmällään kaupungissa sattuneesta räjähdyksestä. Lindängenin liikekeskuksessa sattui aamuyöstä voimakas räjähdys. Kukaan ei loukkaantunut, mutta kuuden katutasossa olevan liikehuoneiston ikkunat rikkoutuivat.

Poliisin tutkimuksissa ilmeni, että liikkeistä ei ollut hävinnyt mitään räjähdyksen jälkeen. Myöskään räjähdyspaikan vierellä oleva pankkiautomaatti ei ollut vahingoittunut. Poliisi on ottanut haltuunsa valvontakameran, joka oli suunnattu pankkiautomaatin suuntaan.

Illansuussa Malmön poliisin edustaja kertoi, että mikään ei viittaa räjähdyksellä olevan yhteyttä kaupungissa aiemmin sattuneisiin räjähdyksiin, joiden poliisi uskoo liittyvän rikollisliigojen välienselvittelyihin.

Malmön poliisia työllisti myös lukuisat autopalot. Eri puolilla Malmön keskustaa sytytettiin tuleen yhdeksän autoa viime yönä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme