Mainos
Mainos

Poliisilta erikoinen löytötavarailmoitus: Kuka unohti sorkkarautansa murtopaikalle?

Tanskalaisen poliisin sosiaaliseen mediaan postaama ilmoitus löytyneestä sorkkaraudasta on lähtenyt leviämään vauhdilla ja huvittanut ihmisiä ympäri Tanskaa. Asiasta uutisoi The Local.

– Olemme saaneet haltuumme kuvassa olevan sorkkaraudan ja haluaisimme kovasti palauttaa sen oikealle omistajalleen, poliisit kirjoittavat.

– Olit huvilassa Apperupissa keskiviikkoiltana viime viikolla noin puoli kahdeksan aikaan ja olit siellä odottamattomalla vierailulla. Sinulla ei ollut hyvät mielessä, sillä kun talon omistaja tervehti sinua, lähdit karkuun, mutta hukkasit sorkkarautasi.

Poliisi pahoittelee päivityksessään, että vaikka he saapuivat nopeasti murtopaikalle ja yrittivät saada sorkkaraudan omistajan kiinni, eivät he onnistuneet tavoittamaan tätä. Poliisi on kuitenkin keksinyt keinon, jolla oikea omistaja saadaan mahdollisesti kiinni – sorkkarauta lähetetään tutkittavaksi mahdollisten DNA-näytteiden varalta.

– Haluaisimme todella löytää omistajan. Jos kaipaat sorkkarautaasi, mene käymään lähimmällä poliisiasemalla – se tekee asioista hieman helpompaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme