Mainos
Mainos

Poliisin tainnutusaseella ampuma teini kuoli

Teini-ikäinen poika kuoli eilen poliisin ammuttua tätä tainnutusaseella Michiganissa, Yhdysvalloissa. Poliisin mukaan ei ole vielä selvää, aiheuttiko tainnutusase yksin kuoleman. Tapahtuman tutkinta on vielä kesken.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisi kutsuttiin selvittämään kahden miehen välistä tappelua yksityisasuntoon. Useista yrityksistä huolimatta poliisi ei saanut tilannetta rauhoitettua ja joutui lopulta turvautumaan tainnutusaseeseen, kun toinen tappelijoista, 15-vuotias poika, hyökkäsi poliisin kimppuun.

Tainnutusaseella ammuttu teinipoika sai erittäin voimakkaita kouristuksia, minkä vuoksi poliisit hälyttivät paikalle ambulanssin. Teinipoika kuoli myöhemmin sairaalassa.

Teiniä tainnutusaseella ampunut poliisi on pidätetty virastaan toistaiseksi.

Kyseessä oli toinen kerta tänä vuonnaYhdysvalloissa, kun alaikäinen sai surmansa tainnutusasetta käytettäessä ja kaikkiaan 315. tainnutusaseen käyttöönoton jälkeen.

(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme