Mainos
Mainos

Poliisin ylinopeustutka hälytti tyhjältä näyttäneellä tiellä – kuvasta löytyi yllätyshurjastelija

Saksassa Zweibrückenissa aamuinen ylinopeuspartiointi sai poliisin hetkeksi hämilleen. Poliisipartion tutka nimittäin antoi ilmoituksen ylinopeudesta, mutta tiellä ei näkynyt autoja tai sen paremmin mitään muutakaan.

Syyllinen selvisi lopulta, kun partiovuorossa ollut poliisikaksikko tarkasteli tutkan nappaamia kuvia. Kuvista nimittäin paljastui, että tutkan oli saanut reagoimaan tien yllä lentänyt papukaija. Tapauksesta uutisoivat muun muassa The Berliner Zeitung ja The Local.

Maanpinnan lähellä lentänyt papukaija oli kiitänyt peräti 43 kilometrin tuntivauhtia. Tämä ylitti paikalla olleen 30 kilometrin tuntirajoituksen miltei puolitoistakertaisesti

Papukaijat eivät ole mikään outo ilmestys Zweibrückenissa, sillä paikkakunnalla asustaa useampia eri lajeja Rosengartenin puistossa.

Vaikka hurjastelleen papukaija ”kotiosoite” onkin tiedossa, ei sitä ilmeisestikään aiota vaatia maksamaan ylinopeudesta normaalisti rapsahtavaa 15 euron sakkoa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme