Mainos
Mainos

Brittimedia: Aseistettu mies ottanut panttivankeja keilahallissa – Poliisi: Ei yhteyttä terrorismiin

Britanniassa aseistetun miehen kerrotaan ottaneen panttivankeja keilahallissa. Asiasta uutisoivat useat brittimediat silminnäkijäkertomusten mukaan.

Silminnäkijät ovat kertoneet nähneensä miehen, jolla oli katkaistu haulikko. Eräs silminnäkijä kuvaili miehen olevan nelikymppinen. Joidenkin tietojen mukaan panttivankeja olisi kaksi.

Warwickshiren poliisin mukaan teolla ei ole yhteyttä terrorismiin. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa panttivankitilanteesta, mutta on kehottanut ihmisiä välttämään Bermuda Parkin aluetta. Silminnäkijöiden mukaan alueelle johtavat tiet on suljettu.

Paikallisen Coventry Telegraph -lehden toimittaja kertoo, että alueelle on saapunut panssaroitu ajoneuvo ja ambulanssikopteri.

"Täällä on paljon lapsia" 

Bermuda Parkin alueella sijaitsee keilahallin lisäksi ainakin elokuvateatteri, kuntosali, lasten leikkikeskus, hotelli ja useita ravintoloita. Elokuvissa olleet ihmiset ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa, että näytännöt on keskeytetty ja ihmisiä käsketty pysyttelemään sisätiloissa.

Läheisessä ravintolassa oleva nainen sanoi Sky Newsille, että poliisi oli varoittanut heitä aseistautuneesta miehestä.

– Poliisi on kertonut, että miehellä on haulikko ja panttivankeja -- Täällä on paljon lapsia eikä kukaan saa mennä ulos, nainen kertoi.


Päivitetty otsikko ja tekstiä kello 19:20.

Päivitetty kello 19:28 otsikkoon tieto, että poliisin mukaan kyse ei ole terrorismista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme