Mainos
Mainos

Politico: Trumpin oikeudenkäyntiä halutaan siirtää – "Huomio työhön"

Yhdysvaltain tulevan presidentin Donald Trumpin asianajajat ovat virallisesti pyytäneet, että Trump-yliopistoon liittyvää oikeudenkäyntiä siirrettäisiin myöhemmäksi.

Asiasta uutisoivan Politico-verkkolehden mukaan asianajajat ovat vedonneet siihen, ettei lähestyvän oikeudenkäynnin pitäisi viedä Trumpin huomiota pois "kriittisestä ja kaikennielevästä" työstä, joka Trumpilla on edessään hänen valmistautuessaan presidentin virkaan.

– Presidentiksi valittu Trump ei pyri pysymään erossa oikeusjutusta ikuisesti tai kautensa loppuun asti, Trumpin asianajajat kirjoittivat.

Asianajajat ehdottavat, että oikeudenkäynti siirrettäisiin sopivalle päivälle Trumpin virkaanastujaisten jälkeiselle ajalle. Trump vannoo virkavalansa tammikuussa. 

Ensimmäisen oikeudenkäynnin on määrä alkaa Politicon mukaan 28. marraskuuta ja toisen pian sen jälkeen. Trump joutuu vastamaan kahteen ryhmäkanteeseen, joissa on kyse Trump-yliopistoa vastaan nostetuista petossyytteistä.

Trumpin asianajajat myös ehdottavat, että Trump joutuisi todistamaan vain kerran ja että todistus nauhoitettaisiin. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme