Mainos
Mainos

Polttoainesäiliöt saatiin sammutettua Britanniassa

Joitain suuria liekkejä alueella silti näkyy, sillä polttoainetta palaa vielä paikoin eri puolilla varastoaluetta.

Lontoon pohjoispuolella roihunneen polttoainevarastopalon sammutustyöt on saatu lähes päätökseen.

Viimeisetkin alueen kahdestakymmenestä palaneesta polttoainesäiliöstä on saatu sammutettua. Joitain suuria liekkejä alueella silti näkyy, sillä polttoainetta palaa vielä paikoin eri puolilla varastoaluetta.

Sammutushenkilöstöä jää vielä muutamiksi päiviksi palopaikalle varmistamaan, ettei uusia paloja enää syty. Savu alueella on selvästi hälventynyt.

Terveysviranomaiset ovat jatkaneet valtavan savupatsaan vaikutusten tarkkailua samaan aikaan, kun lähialueen asukkaat ovat alkaneet palata koteihinsa. Ainoastaan kaikkein lähimpänä polttoainevarastoa asuvat joutuvat vielä pysymään poissa. Myös suurin osa paikallisista kouluista on päätetty avata huomisesta lähtien.

Buncefieldin polttoainevarastossa sunnuntaina sattuneita räjähdyksiä ja tulipaloa pidetään alustavasti onnettomuutena, mutta tulipalon syistä on vielä tekeillä perusteellinen tutkimus.

(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme