Mainos
Mainos

Pommi-iskuista sekasorto Moskovassa

Moskovan pommi-iskut aiheuttivat paniikkia metrossa.

- Räjähdys tapahtui, ja savua oli paljon. Ihmiset huusivat kovasti, kertoo Lubjankan metroasemalla pommi-iskun aikaan ollut matkustaja uutistoimisto Ria Novostille. Hän matkusti pommi-iskun kohteeksi joutuneen metrojunan peräpäässä.

- Räjähdys tuntui värinänä. Tavallisestikin ruuhkaisen ydinkeskustan liikenne on paikoin sekasorrossa tai kokonaan pysähdyksissä. Myös pelastusajoneuvot ovat jumittuneet paikoin ruuhkiin.

Osa metron linjoista ei toimi, ja moni joutuu ajoneuvon sijasta liikkumaan kaupungilla jalkaisin. Matkapuhelinyhteydet katkeilevat ylikuormituksen takia.

Viranomaiset ovat avanneet päivystäviä linjoja vastaamaan kysymyksiin, ja ensimmäiset luettelot pommi-iskujen uhreista on julkaistu viestimissä.

Turvatoimia on kiristetty kaikkialla Moskovassa ja myös Pietarin metrossa. Matkustajia on kehotettu valppauteen ja raportoimaan viranomaisille epäilyttävistä havainnoista.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme