Mainos
Mainos

Pommi tappoi kymmeniä Pakistanissa

Pommi räjähti sunnimuslimien uskonnollisen juhlan aikana. Kyseessä oli todennäköisesti itsemurhaisku, sillä tapahtumapaikka oli tarkastettu etukäteen ja turvatoimet olivat tiukat.

Pakistanissa on tehty tuhoisa pommi-isku. Ainakin 47 ihmistä kuoli ja kymmeniä haavoittui pommin räjähdettyä Karachin satamakaupungissa.

Sairaalalähteiden mukaan pommi räjähti sunnimuslimien uskonnollisen juhlan aikana. Profeetta Muhammedin syntymän vuosipäivän kunniaksi järjestettyyn juhlaan otti osaa tuhansia sunneja.

Mikään ryhmittymä ei ole ilmoittautunut olevansa teon takana. Kyseessä oli todennäköisesti itsemurhaisku, sillä tapahtumapaikka oli tarkastettu etukäteen ja turvatoimet olivat tiukat.

Sunni- ja shiiamuslimien välinen väkivalta on ollut kasvussa Pakistanissa. Helmikuussa 40 ihmistä sai surmansa Hangussa maan pohjoisosassa itsemurhaiskussa shiiamuslimien alueelle.

(MTV3-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme