Mainos
Mainos

Pommiepäily Air Francen lennolla – kone teki hätälaskun Keniaan

Air France -lentoyhtiön kone matkalla Mauritiukselta Pariisin joutui suorittamaan hätälaskun, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet. Uutistoimisto AP mukaan koneessa epäiltiin olevan pommi. Koneen kyydissä oli 459 matkustajaa ja 14 henkilökuntaan kuuluvaa ihmistä.

Ranskalaislentoyhtiön kone joutui suorittamaan hätälaskun hieman puolen yön jälkeen paikallista aikaa Mombasaan, Keniaan. Kone oli matkalla Mauritiukselta Pariisiin, kun pommiksi epäilty laite löydettiin lentokoneen vessasta, kertoo Charles Owino, Kenian poliisin edustaja.

Matkustajat ja koneen henkilökunta on evakuoitu pois lentokoneesta. Paikallisen poliisin pommiryhmä on onnistunut saamaan epäilyttävän laitteen ulos koneesta ja laitetta tutkitaan parhaillaan.

Lentokone lähti matkaan lauantai-iltana kello 21 paikallista aikaa ja sen olisi pitänyt laskeutua Pariisin lentokentälle noin viideltä sunnuntaiaamuna Ranskan aikaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme