Mainos
Mainos

Pommihälytys Tukholman keskustassa

Pommiepäilyn aiheuttanut mies sieppasi ilmeisesti valuutanvaihtokonttorissa työskentelevän naisen ja miehen. Sieppaaja pakotti miehen pukemaan päälleen räjähdevyön ja hakemaan työpaikaltaan rahaa.

Tukholman keskustan ruuhkauttanut pommiepäily on selviämässä. Pommiasiantuntijat ovat sulkeneet epäilyttävän paketin ja mahdollisen räjähdevyön pomminkestävään tilaan, kertoo uutistoimisto TT. Poliisin mukaan tapaukseen liittyy ilmeisesti myös panttivankidraama.

Pommiepäilyn aiheuttanut mies sieppasi viime yönä naisen ja miehen, joka työskentelee valuutanvaihtokonttorissa. Poliisi kuulustelee parhaillaan kumpaakin henkilöä. Poliisi arvioi, että sieppaaja pakotti miehen pukemaan päälleen vyön, joka oli hänen mukaansa varustettu räjähteillä, ja hakemaan työpaikaltaan rahaa. Tiedot ovat kuitenkin edelleen epävarmoja.

Pommiepäily sekoitti pahasti Tukholman ydinkeskustan liikenteen aamupäivällä. Poliisi eristi laajan alueen Hötorgetin ja Kungsgatanin lähistöltä.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme