Mainos
Mainos

Pommiryhmän operaatio – australialaistytön kaulassa "epäilyttävä laite"

Australiassa pommiryhmä yritti purkaa "epäilyttävää laitetta" omakotitalossa Sydneyssä. Paikallisen median mukaan laite oli kiinnitetty teini-ikäisen tytön kaulaan.

Sydney Morning Herald -lehden mukaan kypärämyssyyn pukeutunut mies tunkeutui taloon iltapäivällä ja asetti laitteen tyttöön. Poliisi ei ole kuitenkaan kommentoinut väitettä.

– Talossa on epäilyttävä laite, joka on nuoren naisen läheisyydessä. Laitetta tutkitaan edelleen, Sydneyn apulaispoliisipäällikkö Mark Murdoch kertoi lehdistölle operaation alkaessa.

Viranomaisten mukaan tuntematonta laitetta käsiteltiin räjähteenä, kunnes asiasta saatiin lisää tietoa. Paikalla oli myös paloautoja ja lääkintähenkilöstöä.

Kyseinen 18-vuotias koulutyttö kuuluu yhteen kaupungin varakkaimmista perheistä. Hän onnistui ilmeisesti itse hälyttämään poliisit paikalle Mosmanin hienostokaupunginosassa sijaitsevaan taloon.

Joidenkin tiedotusvälineiden mukaan tytön kaulaan oli kiinnitetty myös lunnasvaatimus, ja kyseessä olisi kiristysyritys.

Murdochin mukaan tyttö on suhtautunut vaikeaan tilanteeseen hyvin, ja hänen luonaan oli jatkuvasti tällaisiin tilanteisiin erikoistunut poliisi rauhoittelemassa ja juttelemassa. Viranomaiset huolehtivat myös tytön vanhemmista.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme