Mainos
Mainos

Pommiuhka pakotti matkustajakoneen maahan

Armeijan hävittäjät ovat saattaneet Hongkongista Kanadaan matkalla olleen matkustajakoneen Vancouverin lentokentälle, sillä koneeseen kohdistui pommiuhka.

Paikallisten poliisiviranomaisten mukaan pommiuhkaus tehtiin puhelimitse, minkä jälkeen Pohjois-Amerikan ilmapuolustus (NORAD) lähetti kaksi armeijan hävittäjää saattamaan Cathay Pacific -lentoyhtiön Airbus-koneen maahan.

Laskeutumisen jälkeen poliisi tutki lentokoneen ja matkatavarat. Koneesta ei löytynyt pommia. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan uhkauksen tekijää ei ole vielä saatu selville.

Koneessa matkustajana ollut mies kertoi paikalliselle televisiokanavalle, että matkustajille oli ilmoitettu jonkinlaisesta terroriuhasta ja siitä johtuvasta matkatavaroiden luovutuksen viivästymisestä. Toisen matkustajan mukaan lennolla olleille ei kerrottu, että konetta saattoi kaksi hävittäjää.

(STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme