Mainos
Mainos

Pommiuhka tyhjensi osan televisiokeskuksesta Atlantassa

Atlantan televisiokeskuksessa annettiin pommihälytys neljä tuntia ennen avajaisia, koska rakennuksesta oli löydetty "epäilyttävä esine". Hälytys oli kuitenkin väärä ja toimittajat saattoivat jatkaa avajaisvalmistelujen seuraamista.

Poliisin tiedotteen mukaan FBI on tutkinut esineen ja päätellyt, ettei se ole pommi. Tarkempia tietoja esineestä ei annettu. Hälytyksen takia osa televisiokeskuksesta jouduttiin evakuoimaan.

Keskuksessa työskentelee kisojen aikana noin 10 000 radio- ja televisiotoimittajaa.

Atlantan liikenne kaaokseen bussikuskien karattua

Juuri avajaisten alla Atlanta vajosi kaaokseen kun olympiaväkeä kuskaamaan palkatut bussinkuljettajat saivat tarpeekseen huonosta palkasta ja raskaista työoloista. Eri puolilta Yhdysvaltoja palkatut kuskit jättivät työnsä ja ihmettelevät olympiavirkailijat sekä toimittajat ruuhkaan.

Myös avajaisten aikana oli hämminkiä. Kansalaisoikeusryhmä viivytti olympiasoihdun matkaa stadionille. Ryhmä osoitti mieltään sen vuoksi, että kaupunki juhlii olympialaisia etelävaltioiden lipuin.
(STT)

Katso myös urheilu-uutiset sekä Atlanta-sivut!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme