Mainos
Mainos

Pormestari ärähti Twitter-hullutuksesta: Lakatkaa hyppimästä ulos ikkunoista

Ennätyksellisen lumimäärän kanssa kamppailevan Bostonin pormestari on esittänyt erikoisen pyynnön kaupunkilaisilleen.

Pormestari Martin J. Walsh on nimittäin vedonnut sen puolesta, etteivät bostonilaiset osallistuisi Twitterissä leviävään lumihaasteeseen. Asiasta uutisoi Boston Herald.

Twitterissä leviävä haaste on #BostonBlizzardChallenge. Haasteeseen osaaottavia pyydetään kuvaamaan video, jossa he hyppäävät alusvaatteisillaan lumihankeen.

Pormestari tuomitsi haasteen jyrkin sanankääntein:

– Pyydän ihmisiä lopettamaan tämän pelleilyn heti. Nämä ovat aikuisia ihmisiä, jotka hyppäävät ulos ikkunoista, Walsh totesi alkuviikolla järjestyssä lehdistötilaisuudessa.

– Tämä on typerä juttu, jossa voi tappaa itsensä.

Walsh kertoi saaneensa tiedon Twitterissä leviävästä haasteesta sunnuntaina. Palveluun on lähetetty jo useita videoita, joissa lumihankeen hypätään esimerkiksi pää edellä.

– Pyydämme ihmisiä käyttäytymään vastuullisesti Bostonin kaupungissa, Walsh totesi.

– Tämä ei ole Hulluvuori, tämä on Boston. Yritämme saada lumen pois kaduilta ja siitä on tullut hyvin vaarallista. Viimeinen asia mitä tarvitsemme, on se että meidän pitää vastata hätäpuheluun, jossa kerrotaan jonkun hypänneen ulos ikkunasta, koska ajatteli sen olevan hauska temppu.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme