Mainos
Mainos

Harlemin räjähdyksen syynä todennäköisesti kaasuvuoto

New Yorkissa Harlemin itäosassa on räjähtänyt kaksi asuintaloa. Todennäköisesti kaasuvuodon aiheuttama räjähdys tuhosi rakennukset täysin ja aiheutti valtavan tulipalon, jota sammuttamassa on yli 250 palomiestä. 

Tulipalosta leviää sankkaa savua ympäristöön. Kaikki junaliikenne Grand Central -asemalta on keskeytetty lähellä kiskoja sattuneen turman takia. 

Turmassa on kuollut ainakin kaksi ihmistä ja loukkaantunut vähintään 18. Useita on edelleen kateissa. 

- Tämä on pahin mahdollinen murhenäytelmä, koska aikaa pelastaa ketään ei ollut. Tiedämme jo nyt, että olemme menettäneet kaksi ihmistä. Kaikki mahdollinen tehdään, jotta jokainen kadoksissa oleva löydetään, vakuutti New Yorkin pormestari Bill de Blasio

- Näin naisen juoksevan ulos talosta ilman kenkiä. Tämä on järjetöntä, tämä on kuin sotatanner. Ensin luulin, että kyseessä oli maanjäristys. Perheeni, joka asuu lähellä keskustaa, tunsi myös räjähdyksen. Tämä on ihan järjetöntä, sopersi turmaa todistanut mies CBS-kanavan haastattelussa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme