Mainos
Mainos

Pormestarin tytär myönsi juomisen ja huumeet New Yorkissa

New Yorkin tulevan pormestarin Bill de Blasion 19-vuotias tytär on myöntänyt julkisessa videoviestissä juoneensa alkoholia ja polttaneensa marihuanaa. Yhdysvalloissa alkoholin ikäraja on 21 vuotta.

Chiara de Blasio kertoo isänsä julkaisemalla videolla myös sairastavansa masennusta.

Ammattimaisesti tuotettu video julkaistiin jouluaattona videopalvelu Youtubessa ja Bill de Blasio lähetti sen useille toimittajille. Videolla tytär kertoo pianomusiikin säestyksellä, miten juomisesta ja huumeista tuli isoja asioita hänen elämässään. Hän kiitteli terapeuttiaan ja vanhempiaan.

Päihteiden selättäminen paransivat tyttären koulumenestystä ja antoivat hänelle mahdollisuuden osallistua isänsä vaalikampanjaan, minkä hän sanoo olleen "parasta ikinä".

-Raitistuminen on aina positiivinen asia, eikä se ole helppoa. Se on vaikeinta mitä olen ikinä tehnyt, mutta vaivan arvoista.

Chiara de Blasio painottaa, että alkoholismi ja huumeriippuvuus ovat sairauksia. Videolla kerrotaan myös, että 28 prosenttia amerikkalaisista käyttää alkoholia riippuvuuden riskirajoilla.

Bill de Blasio aloittaa New Yorkin pormestarina 1. tammikuuta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme