Mainos
Mainos

Portugalilaislehti: Madeleine kuollut hotellihuoneessa

Portugalin poliisi uskoo toukokuun alussa siepatun 4-vuotiaan brittitytön Madeleine McCannin kuolleen hotellihuoneessaan todennäköisesti tapaturmaisesti. Asiasta kertoo Portugalin suurimpiin sanomalehtiin lukeutuva Jornal de Noticias tänään.

Portugalin poliisi on hiljattain tutkinut McCannin perheen Praia da Luzissa käyttämän hotellihuoneen tarkemmin mm. ruumiskoirien avulla. Journal de Noticias -lehden saamien tietojen mukaan hotellihuoneen seinästä olisi löytynyt Madeleinen verijälkiä, joita oli yritetty pyyhkiä pois.

Lehden mukaan poliisi pitää nyt varmana, että Madeleine on kuollut hotellihuoneessa. Aihe on ykkösuutinen myös toisessa suuressa portugalilaislehdessä, Correio da Manhassa. Sen tiedot ovat samankaltaisia.

Tutkijoilla uusi epäilty

Madeleinen tapauksessa on lisäksi tullut esille uusi epäilty. Nyt epäiltynä oleva noin 30-vuotias mies oli tullut brittietsivien tietoon kuvattaessa sieppauspaikan läheisyydessä oudosti käyttäytyviä henkilöitä. Etsivät ovat seuranneet miehen liikkeitä ympäri vuorokauden. Tutkijat eivät usko, että kyseessä olisi välttämättä mahdollinen sieppaaja. Mies on kuitenkin saattanut olla osallisena Madeleinen katoamiseen johtaneissa tapahtumissa.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme