Mainos
Mainos

Possu vältti joulukinkun kohtalon - muuttui koiranpennuksi

Kahden kuukauden ikäinen iberianpossu on nuoresta iästään huolimatta jo ehtinyt kokea kaikenlaista Extremadurassa, Espanjassa.

Ensin se myytiin veljiensä ja siskojensa kanssa ravintolaan odottamaan joulua - ja joulukinkun kohtaloa. Porsas ei kuitenkaan lihonut ravintolanpitäjän mielestä tarpeeksi nopeasti, ja niinpä se palautettiin takaisin kotilättiin.

Pikkupossu tunsi olonsa tyhjässä sikolätissä kuitenkin yksinäiseksi ja lähti karkuteille. Sen ei onneksi tarvinnut vaeltaa pitkää matkaa, kun elämä jo muuttuikin kertaheitolla onnelliseksi. Pihapiirissä asustava koira otti porsaan huomaansa.

Vastikään omia pentuja saanut 4-vuotias mastiffinaaras Diana on adoptoinut mustan porsaan, ja possu puolestaan pitää koiraa emonaan. Se imee sulassa sovussa koiranpentujen kanssa Dianan nisiä, ja koiraemo pitää huolen porsaan siisteydestä ja hellii sitä kaikin puolin.

Ainoa, joka eläinten ystävyydestä on hämillään, on niiden omistaja. Porsas oli alunperin tarkoitettu teuraaksi, mutta nyt sille täytyy varmaankin keksiä nimi.

(MTV3 - TVE)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme