Mainos
Mainos

Postinjakajat leikkaavat nurmikoita todennäköisesti myös ensi kesänä

Postin ruohonleikkuupalvelu on menestynyt odotettua paremmin, sanoo Postin jakelusta vastaava johtaja Juhani Vuola. Ruohonleikkuu käynnistyi toukokuussa.  

– Kokeilu on mennyt niin hyvin, että haluamme todennäköisesti jatkaa sitä ensi kesänä, Vuola sanoo.  

Perinteisen postin määrä vähenee jatkuvasti, joten Posti on ryhtynyt kehittämään uudenlaista liiketoimintaa. Yhtiö tarjoaa esimerkiksi hoiva-, turvallisuus- ja kiinteistöpalveluita.  

– Tarkoituksena on löytää korvaavia töitä Postin työntekijöille, Vuola sanoo.  

Vuolan mukaan ruohonleikkuupalvelun kysyntä on vielä pientä, mutta puutarhatyö on tervetullut lisä Postin liiketoimintaan. Uusia suunnitelmia tulevaisuuden varalle on jo tehty.   

Aamulehti uutisoi perjantaina Postin hakevan kasvua myös huonekalujen kuljetuksesta ja kokoamisesta.  

Vuolan mukaan postin jakelussa on ollut kuluvana kesänä jonkin verran häiriöitä, mutta ne ovat olleet ajoittaisia ja paikallisia. Kokonaisuutena häiriöiden määrä on pysynyt samalla tasolla kuin aikaisemmin vastaavana aikana, vaikka yhtiö otti keväällä käyttöön uudet jakelureitit, Vuola sanoo.


Kesällä väliaikaiset osoitteenmuutokset saattavat Vuolan mukaan lisätä sekaannusten mahdollisuutta.  Kesäaikaan moni tekee väliaikaisen osoitteenmuutoksen esimerkiksi kesämökille.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot