Mainos
Mainos

Prinsessa Caroline synnytti tyttövauvan

Euroopan aatelisto sai eilen uuden jäsenen, kun Monacon prinsessa Caroline synnytti tyttövauvan. Synnytys tapahtui Vöcklabruckin sairaalassa Itävallassa. Alexandra-niminen tyttö on jo Carolinen neljäs lapsi, mutta ensimmäinen nykyisen aviomiehen, saksalaisen prinssin Ernst August von Hannoverin kanssa.

42-vuotias prinsessa Caroline ja vauva olivat "erinomaisessa kunnossa", kerrottiin pariskunnan antamassa tiedotteessa. Vauva oli vasta muutaman tunnin ikäinen, kun hänen isänsä jo joutui kahnauksiin lehtikuvaajien kanssa. Kuvaajat olivat tulleet sairaalaan etsimään vastasyntynyttä.
-Ernst August pyysi heitä ystävällisesti olemaan valokuvaamatta, mutta he eivät kuunnelleet häntä, kertoi itävaltalainen radiotoimittaja AFP:lle.

Lehtikuvaajat ottivat kuvan prinssistä, kun tämä oli menossa katsomaan vaimoaan ja vauvaansa. Prinssi yritti silloin ottaa yhdeltä kuvaajalta kameran pois. Poliisi puuttui lopulta tilanteeseen ja vei toimittajat ulos sairaalasta.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme