Mainos
Mainos

Prinsessa Madeleine miettii häidensä lykkäämistä

Ruotsalainen Expressen-lehti kertoo, että prinsessa Madeleine ja hänen sulhasensa Jonas Bergström harkitsevat häidensä lykkäämistä.

Lehden mukaan pariskunnan suhde oli kriisissä jo viime keväänä, mutta siitä huolimatta kihloja vaihdettiin kesällä. Häät ovat suunnitteilla tämän vuoden syksyksi.

Madeleinen kerrotaan kritisoineen sulhastaan useaan otteeseen siitä, että hän asettaa uransa heidän suhteensa edelle. Huhtikuussa Jonas Bergström lähti Åreen kaveriporukalla. Tämä oli lehden mukaan viimeinen pisara Madeleinelle. Tilanne tulehtui pahanpäiväisesti, vaikka monet pariskunnan ystävistä yrittivät auttaa heitä.

Jonas Bergström tajusi, että saattaisi menettää suuren rakkautensa - Madeleinen. Kesällä Jonas sitten kosi täysin yllättäen ja Madeleine suostui epäröimättä, kertoo Expressen.

Kriisi on kuitenkin kaikkea muuta kuin ohi. Pariskunta palasi juuri yhteiseltä kahden viikon aurinkolomalta, joka oli tarkoitus käyttää yhteisten ongelmien ratkaisemiseen. Nähtäväksi jää, selvisivätkö ongelmat auringossa, vai lykätäänkö häitä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme