Mainos
Mainos

Prinssi Philip suututti anorektikot

Englannin prinssi Philip on aiheuttanut jälleen närkästystä puheillaan.

Kuningatar Elisabethin suurisuinen puoliso prinssi Philip on tällä kertaa vitsaillut koirista ja anoreksiasta vaimonsa hallitsijakauden kiertueella. Prinssi kysäisi sokealta, pyörätuolissa istuvalta ja opaskoiran kanssa kulkevalta naiselta, että tietääkö hän, että myös anorektikot käyttävät opaskoiria. Philip selvensi, että nämä opaskoirat syövät anorektikoiden puolesta. Tämä kysymys suututti anoreksia- ja bulimiajärjestön, joka pitää Philipin kommenttia loukkaavana ja ajattelemattomana.

Prinssi on joutunut lukuisia kertoja diplomaattisiin selkkauksiin puheidensa vuoksi. Hän on kysynyt mm. Australian alkuperäisväestöltä, aboriginaaleilta, vieläkö he keihästävät toisiaan. Takavuosina vieraillessaan Kiinassa Philip halusi muistuttaa brittiopiskelijoille, että heidän silmänsä saattavat muuttua vinoiksi, jos he viipyvät maassa vielä kotvasenkin.
(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme