Mainos
Mainos

Prinssi piti vaimoaan seksiorjana

Malesialaisprinssin syytetään pitäneen vaimoaan seksiorjana.

17 -vuotias amerikkalais-indonesialaismalli Manohara Odelia Pinot nai Malesian pohjoisosassa olevan Kelantan osavaltion prinssi Tengku Temenggong Mohammad Fakhryn ( 31) viime vuonna. Sen jälkeen hänen elämänsä muuttui täysin.

Prinssin henkivartijoilta Singaporen poliisin avulla karannut Manohara Odelia Pinot on kertonut, että prinssi pahoinpiteli, raiskasi ja kidutti häntä säännöllisesti.

Manahoran väitteet on havaittu todeksi lääkärintarkastuksessa, jossa hänen kehostaan on löydetty muun muassa ruoskan iskujen aiheuttamia haavoja, joista osa on hoitohenkilökunnan mukaan tuoreita.

Lääkärit tutkivat nyt naisesta otettuja veri-ja virtsanäytteitä, sillä nainen väittää, että prinssi piikitti häneen huumaavia aineita ennen seksuaalista kanssakäymistä. Lääkärit ovat löytäneet Manahoran selästä useita pistojälkiä.

- En tiedä, mitä ainetta minulle annettiin. En voinut liikkua. Pystyin kuitenkin näkemään, tuntemaan ja haistamaan, Manahora kertoi televisohaastattelussa.

Manahora on nimennyt prinssin lisäksi kuusi muuta henkilöä, mukaanlukien prinssin vanhemmat, osallisiksi hyväksikäyttöön.

Juttu siirtyy nyt Malesian poliisin tutkittavaksi.

(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme