Mainos
Mainos

Psykokologi: Pistoriuksella itsemurhan riski

Oscar Pistorius on häntä tutkineen tutkineen psykologin mukaan vakavasti traumatisoitunut tyttöystävänsä Reeva Steenkampin surman johdosta.

Pistoriuksen puolustusasianajaja Barry Roux luki tänään oikeudessa otteita psykologin raportista, joka on koottu Pistoriuksen 30 päivää kestäneen mielentilatutkimuksen aikana. 

Psykologin raportin mukaan Pistorius kärsii masennuksesta ja traumanjälkeisestä stressihäiriöstä. Jos hänen saamansa hoito keskeytetään saattaa hänen tilansa pahentua ja itsemurhan riski kasvaa.

Toissapäivänä oikeudessa julkistettiin Pistoriuksen mielentilatutkimus. Kolme psykiatria ilmoitti lausunnossaan Pistoriuksen olleen syyntakeinen ampuessaan tyttöystävänsä ystävänpäivänä 2013. 

Eteläafrikkalaista paralympiaurheilijaa Oscar Pistoriusta syytetään murhasta. Hän on myöntänyt surman, mutta kiistää murhan. Pistorius on kertonut ampuneensa Steenkampin kylpyhuoneen oven läpi luullessaan tätä murtovarkaaksi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme