Mainos
Mainos

Puola ja Liettua käännyttäneet Yön sudet -motoristeja rajoiltaan

Sekä Puola että Liettua ovat käännyttäneet rajoiltaan venäläisen nationalistisen Yön sudet -moottoripyöräkerhon jäseniä.  

Liettua on käännytänyt lähiviikkoina yhteensä kolme ja Puola seitsemän motoristia rajaltaan takaisin Valko-Venäjälle. Käännytetyt ovat slovakialaisia, saksalaisia ja venäläisiä.  

Presidentti Vladimir Putinin tukeman Yön sudet -kerhon jäseniä on matkalla Berliiniin juhlistamaan maanantaista voitonpäivää eli voittoa natsi-Saksasta. Venäjä on moittinut käännytyksiä.  

Vuosi sitten Puola ilmoitti, että Yön susien marssi halki Euroopan on provokaatio. Tuolloin kolme kerholaista käännytettiin Suomen rajalta takaisin Venäjälle. Tänä vuonna kerholaisia ei ole Suomen rajoilla näkynyt, kertoo Rajavartiolaitos.

Venäläinen Yön sudet -moottoripyöräjengi juhli elokuussa 2015 Sevastopolissa Krimillä Neuvostoliiton toisen maailmansodan aikaista voittoa:


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme