Mainos
Mainos

Puolan joukot löysivät asekätköjä

Puolan sotilastiedustelu ilmoittaa löytäneensä kaksi suurta asekätköä maansa rajojen ulkopuolelta. Maan sotilastiedustelun edustajia palvelee Irakissa.

Puolan sotilastiedustelupalvelu ilmoitti perjantaina löytäneensä kaksi suurta ase- ja ammuskätköä maan rajojen ulkopuolella. Aseet ja ammukset oli mahdollisesti tarkoitettu terrori-iskuihin.

Löytö liittyy asevoimien ja Puolan turvallisuuteen, kertoi sotilastiedustelun (WSI:n) päällikkö kenraali Marek Dukaczewski.

Löytö tehtiin "maan rajojen ulkopuolella" ja oli "kuuma juttu", sanoi Dukaczewski paljastamatta tarkempia yksityiskohtia.

Puola on lähettänyt sotilastiedustelupalvelunsa edustajia Irakiin suojelemaan siellä olevaa puolalaista osastoa. Puolan vastuulla on yksi Irakin neljästä hallintoalueesta, ja se on lähettänyt Irakiin jo noin 100 sotilasta. Lisäksi noin 250 puolalaissotilasta on Kuwaitissa matkalla Irakiin.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme