Mainos
Mainos

Puolialastonta toveruutta Putinin kanssa – tässä ovat parhaat Trump-meemit

Donald Trumpin valinta Yhdysvaltain presidentiksi on kirvoittanut monia hulvattomia reaktioita sosiaalisessa mediassa – sekä voittoa vastaan että sen puolesta.

Osa meemikuvista liittyy Donald Trumpin poliittisiin lausuntoihin: yhdessä kuvassa hän ratsastaa yläosattomana Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa. Putin tuki Trumpia Yhdysvaltain presidentiksi ja Trump kannatti hyvien Venäjä-suhteiden ylläpitoa.

muuri

Useammassa kuvassa viitataan Trumpin kommentteihin siitä, että hän rakentaisi muurin Yhdysvaltain ja Meksikon rajalle ja palauttaisi Meksikosta tulleet laittomat siirtolaiset kotimaahansa. 

intiaani

Yksi tällaisista meemikuvista kysyy, eivätkö amerikan alkuperäisasukkaat ole todellisia yhdysvaltalaisia ja minne alkujaan eurooppalaiset Yhdysvaltain valkoihoiset aikovat palata.

mitennain

Jotkut meemeistä ainoastaan ilkkuvat Trumpin populistisenakin pidetylle linjalle ja skandaaleille, joihin Turmp joutui vaalikampanjansa aikana.

Meemeissä kyseenalaistetaan Trumpin johtamiskyky.

bush

Osataan toisellakin puolella. Trumpin voiton aiheuttamat voimakkaat reaktiot ovat aiheuttaneet myös hilpeyttä ja niiden on vihjataan joissain meemeissä johtuvan häviäjän katkeruudesta.

losers

Monissa meemeistä on kuitenkin kyse vain hauskoista ilmeistä, ilman sen kummempaa poliittista agendaa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme