Mainos
Mainos

Pussaamisen maailmanennätys koetuksella

Thaimaan Pattayalla yritetään rikkoa pussaamisen maailmanennätystä.

Yhdeksän pariskuntaa on liimautunut toisiinsa kiinni huulet yhdessä tavoitteenaan ylittää Guinnessin ennätysaika, joka on 50 tuntia 25 minuuttia ja yksi sekunti.

Kilpailun iäkkäimmät osanottajat ovat olleet naimisissa 50 vuotta.

– Tämä on todella romanttista, muistuttaa meitä nuoruutemme päivistä. Haluamme elää uudelleen vanhan rakkautemme ja nähdä miltä se tuntuu nyt, sanoi 72-vuotias vaimo Suwanna Yomchinda ennen kilpailun alkua.

Romanttisuus on pusumaratonista kuitenkin kaukana, sillä säännöt ovat ankarat. Huulikontakti ei saa irrota hetkeksikään. Juoda tai syödä ei voi, istua ei saa ja hereillä on pysyttävä. Taukoja ei pidetä.

Ennen starttipillin vihellystä voimassa olevan ennätyksen haltijat - kolmekymppinen miespari - opastivat kanssakilpailijoitaan, miten vessassa käynti suudellessa onnistuu.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, uusi maailmanennätys kirjataan ystävänpäivänä. Voittajapariskunta saa runsaat palkinnot: 2 500 euroa silkkaa rahaa, kaksi timanttisormusta ja loman.

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme