Mainos
Mainos

Pussitettu ruumis oli jo hautaustoimistolla – alkoikin sätkiä

Yhdysvalloissa Mississippissä on todistettu ihmettä sanan varsinaisessa merkityksessä - kuolleeksi julistettu mies alkoi yhtäkkiä sätkiä ruumispussissa, kertoo CNN verkkosivuillaan.

78-vuotian miehen perheelle oli viime keskiviikkona ilmoitettu sairaalasta, että mies on nukkunut pois. Myös paikalle tullut hautausurakoitsija totesi miehen kuolleeksi yhdeksältä illalla.

Miehen ruumis suljettiin ruumispussiin, paperityöt viimeisteltiin ja ruumis kuljetettiin hautaustoimistolle.

Yhtäkkiä ruumispussi liikahti. Hautausurakoitsija huomasi kauhukseen, että miehen jalat liikkuivat, ikään kuin potkivat. Lisäksi pussin läpi näkyi, että mies hengitti hieman.

Paikalle hälytettiin ambulanssi, jonka työntekijät totesivat miehen sydämen lyövän. Sairaalassa ja haustaustoimistossa oltiin shokissa - kukaan ei ollut kokenut mitään vastaavaa.

Yksi mahdollinen selitys sydämenlyönneille on se, että miehen sydämentahdistin olisi käynnistänyt sydämen uudelleen sen jälkeen, kun mies oli laitettu ruumispussiin.

Mies oli torstaina sairaalassa vielä hieman heikko, mutta pystyi jo puhumaan perheenjäsenilleen.

Perhe on ymmärrettävästi haltioissaan.

– Vielä ei ollut isäni aika lähteä. En tiedä kuinka kauan hän siunaa meitä läsnäolollaan, mutta hallelujah, kiitämme Herraa juuri nyt, miehen tytär kertoo CNN:lle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme