Mainos
Mainos

Putin katkaisi juoruilta siivet

Vladimir Putin laittoi pisteen avioliittonsa tilaa koskeville spekulaatioille ilmoittamalla torstaina eroavansa vaimostaan Ljudmilasta. Venäjällä on jo kauan arveltu Putinien asuvan erillään ja suhteen vetelevän muutenkin viimeisiään.

Putinin henkilökohtaisista asioista ei kirjoitella Venäjällä avoimesti. Presidentin yksityiselämän piiriin kuuluvat seikat ovat pysyneet poissa otsikoista lähes valtionsalaisuuden lailla. Toisaalta venäläiset eivät ole yhtä kiinnostuneita julkisuuden henkilöidensä asioiden penkomisesta kuin vaikkapa suomalaiset.

Ljudmila Putinan puuttuminen miehensä rinnalta julkisissa tapahtumissa on vahvistanut entisestään epäilyjä parin avio-onnen rakoilemisesta. Rouva Putina ei ole myöskään näyttänyt harvoissa viimeaikaisissa julkisissa esiintymisissään erityisen hyvinvoivalta. Hurjimpien kertomusten mukaan hän on ollut suljettuna joko luostariin tai mielisairaalaan. Rouva Putinan myös kerrotaan alkaneen juoda suruihinsa.

Putin itse ei ole jäänyt lepäilemään laakereillaan rouvan kärsiessä ja rupsahtaessa. Putin ei ollut nuorempana mikään naisten suosikki, mutta valta, raha ja itsekurilla sekä kauneusleikkauksilla kuosissa pysynyt kroppa ovat nostaneet miehen osakkeita naisten keskuudessa iän karttuessa.

Putinin nuorista rakastajattarista on supistu Venäjällä jo vuosikausia ja onpä miehellä huhuttu olevan pieni poikakin olympiavoimistelija Alina Kabajevan kanssa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme