Mainos
Mainos

Hurjia teorioita liikkuu Putinin katoamisesta

Presidentti Vladimir Putinin viikon mittainen poissaolo julkisuudesta on saanut liikkeelle runsaan määrän teorioita ja vitsejä siitä, mitä on tapahtunut Venäjän päämiehelle.

Joidenkin teorioiden mukaan Putinin katoamista selittää hänen kuolemansa, jotkut uskovat avaruusolentojen vieneen Putinin mukanaan

Ukrainalainen Pravda-sivusto julkaisi sivuillaan muun muassa piirroksen, jossa Putin makaa Punaisen torin mausoleumissa Vladimir Leninin vieressä. Sivustolla on myös muita kuvia, joissa Putin makaa avoimessa arkussa ihmisten hymyillessä hänen ympärillään.

Jotkut arvioivat Putinin katoamisen liittyvän helmikuussa salamurhatun Boris Nemtsovin murhaan:

– Putin on kuollut saadakseen huomion pois Nemtsovin murhatutkinnasta, arveli eräs tviittaaja.

Putinumer.com (putinkuoli.com)-sivulla kerrotaan, miten esimerkiksi voi varmistua siitä, onko Putin todellakin kuollut vai onko kyseessä vain perätön huhu.

– Katso ulos ikkunasta. Iloitsevatko ja tanssivatko ihmiset ampuen taivaalle ilotulitusraketteja? Ei? Siinä tapauksessa hän ei ole vielä kuollut.

Ukrainalaislasten piirretyssä suuri avaruusalus saapuu Kremlin yläpuolelle ja ilmaisee Venäjän päämiehen alukseen.

Otsikkoa muutettu klo 12:52: Sana "kuolla" poistettu. Pääkuvana ollut kuvakaappaus ukrainalaisesta lehdestä vaihdettu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme