Mainos
Mainos

Putin: Kurskin uppoaminen hirvittävä tapahtuma

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo venäläisten seuraavan Barentsinmeren tapahtumia tuskaisin sydämin ja kyyneleet silmissä.

Putin sanoo myös, että Kurskin pelastusyrityksiä jatketaan viimeiseen mahdolliseen hetkeen asti. Putinia on arvosteltu Venäjällä jyrkästi siitä, että hän ei keskeyttänyt lomaansa ydinsukellusvene Kurskin uppoamisen jälkeen.

Mustallamerellä lomaillut Putin saapui Moskovaan vasta eilen, viikko sen jälkeen kun Kursk upposi.

Putin tapasi tänään Kremlissä Venäjän ortodoksisen kirkon johtohenkilöitä. Hän luonnehti tapaamisessa Kurskin turmaa "hirvittäväksi tapahtumaksi".

Putin vakuuttaa lausunnossaan, että venäläiset antavat tukensa Kurskin merimiesten "äideille, sisarille, vaimoille, lapsille ja isille".

-Tuskaisin sydämin ja, liioittelematta, kyyneleet silmissämme seuraamme kaikkea mitä tapahtuu Barentsinmerellä, Putin sanoo. -Merimiehemme tekevät kaiken voitavansa pelastaakseen toverinsa.
(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme