Mainos
Mainos

Putinin ja Depardieun lämmin tapaaminen – näyttelijä sai Venäjän passinsa

Ranskalaisnäyttelijä Gerard Depardieu on saanut Venäjän passin, Kremlistä kerrotaan.

Presidentti Vladimir Putinin edustaja Dmitri Peskov vahvisti, että Depardieu ja Putin tapasivat Putinin loma-asunnolla Sotshissa eilen. Putin ei kuitenkaan ojentanut passia Depardieulle henkilökohtaisesti.

Peskovin mukaan kaksikon tapaaminen oli lyhyt. Venäjän televisiossa näytettiin kuvia, joissa Depardieu ja Putin halaavat ja aterioivat yhdessä.

Depardieu on hikeentynyt kotimaansa Ranskan haluihin kiristää suurituloisten verotusta. Hän on jo ehtinyt hankkia talon alhaisemman verotuksen Belgiasta.

Jotta Depardieu pääsisi hyötymään Venäjän 13 prosentin tuloverosta, hänen pitäisi asua maassa vähintään puolet vuodesta. Ei ole tiedossa, aikooko näyttelijä todella muuttaa Venäjälle.

Venäjän passin saanut Gerard Depardieu on jatkanut matkaansa Mordvan tasavaltaan. Ranskalaisnäyttelijä otettiin näyttävästi vastaan alueen pääkaupungissa Saranskissa.

Interfax-uutistoimiston mukaan Mordvan kuvernööri on tarjonnut Depardieulle asuntoa tai tonttia tasavallasta.

(MTV3–STT–AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme