Mainos
Mainos

Putinin mysteerimatkustajasta villejä spekulaatioita – kenelle presidentti avaa oven?

BBC kertoo venäläisen tv-kanava Zvezdan esittämästä videosta, jolla Venäjän presidentti Vladimir Putin avaa auton oven tunnistamattomalle matkustajalle. Videon mysteerimatkustajan henkilöllisyydestä on esitetty runsaasti spekulaatioita internetissä.

Valamon luostarissa kuvatussa videolla presidentti Vladimir Putin avaa auton oven matkustajalle, josta näkyy vain kaistale punaista laukkua tai hameen helmaa, kertoo BBC. Tämän jälkeen Putin sulkee oven, eikä matkustajan henkilöllisyys paljastu.

Putinin edustaja Dmitry Perkov on BBC:n mukaan kommentoinut mysteerimatkustajasta liikkeelle lähteneitä huhuja toteamalla, että matkustaja on presidentin turvallisuusosaston jäsen.

Verkossa Perkovin selitykseen ei ole tyydytty, vaan mysteerimatkustajan henkilöllisyydestä on esitetty erilaisia spekulaatioita. Matkustajan on esimeriksi ehdotettu olevan venäläinen poliitikko ja entinen voimistelija Alina Kabajeva, jonka kanssa Putinilla on huhuttu olevan suhde.

Videosta liikkelle lähteneiden spekulaatioiden määrä kertoo BBC:n mukaan siitä, miten kiinnostuneita Venäjällä ollaan Putinin yksityiselämästä. Venäjällä uutisointi Putinin perheestä on ollut lähestulkoon tabu, eikä presidentti ole paljastanut julkisuuteen juurikaan henkilökohtaisesta elämästään.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme