Mainos
Mainos

Puukottaja riehui Ruotsissa – epäillään murhasta ja kahdesta murhan yrityksestä

Yksi ihminen on kuollut ja kaksi loukkaantunut puukottajan hyökkäyksessä Ruotsissa. Puukottajaa epäillään murhasta ja kahdesta murhan yrityksestä. 

Poliisi sai hälytyksen tapahtumasta eilen illalla. Mies oli hyökännyt todennäköisesti puukon kanssa useiden ihmisten kimppuun Onsalan omakotitaloalueella, Kungsbackan eteläpuolella Hallandin läänissä.

Kolme ihmistä kuljetettiin ambulanssilla göteborgilaiseen sairaalaan. 40-vuotias mies kuoli ja kaksi muuta – mies ja nainen – ovat poliisin mukaan vakavasti loukkaantuneita.

– Tämä nainen on kuoleman vaarallisesti loukkaantunut, sanoo Robert Sjölund Sahlgrenskan sairaalasta.

Puukon kanssa talosta taloon

Tekijä on pidätetty ja häntä epäillään murhasta ja kahdesta murhan yrityksestä. Osalliset olivat toisilleen tuttuja. Tekijä ei puolestaan ollut poliisille ennestään tuttu.

Aftonbladetille on kerrottu, että epäilty iski vastapäätä istunutta miestä puukolla suoraan rintaan. Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä.

Sen jälkeen mies oli siirtynyt seuraavaan lähellä sijainneeseen taloon ja hyökännyt naisen ja miehen kimppuun. Matkalla kolmanteen taloon poliisi oli ottanut miehen kiinni. Koko tapahtumaketju kesti puolisen tuntia ja mies antautui ilman vastustusta.

Poliisi on eristänyt nämä kolme taloa ja teki siellä yhä sunnuntaiaamuna teknisiä tutkimuksia.

Naapurit järkyttyneitä

Vastapäisessä talossa asuva naapuri on järkyttynyt, että jotain tällaista tapahtuu niin lähellä.

– He ovat rauhallisia, eivät vaikuta käyttäytyvän tälla tavalla. Olen todella järkyttynyt. Tämä on todella rauhallinen alue, sanoo naapuri.

TT:n mukaan Kungsbackan kunta on on antanut kriisiapua kohteena olleille perheille.

– He ovat joutuneet mukaan johonkin aivan kauheaan ja tilanne on ollut kaaottinen. Katsotaan miten voimme auttaa myös jatkossa, kertoo kunnan tiedotusvastaava Barbro EricssonAftonbladetissa.

– Totta kai sitä huolestuu, kun kuulee , että lähistöllä asuu mahdollisesti vaarallinen ihminen. Jokainen voi tämän allekirjoittaa. Meillä on kahden viikon ikäinen vauva kotona ja siksi olemme erittäin huolissamme. Ja tämä alue ei todellakaan ole mikään suuri paikka, kertoo yksi asukas Expressen-lehdelle. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme