Mainos
Mainos

Pystyisitkö samaan? Mies murskasi 43 kookospähkinää paljaalla päällään

Pakistanilaismies on raivannut tiensä ennätystenkirjoihin erikoisella taidollaan.

Karachin kaupungista kotoisin oleva Rashid Naseem, 30, teki hurjan tempun ja särki päällään 43 kookospähkinää. Aikaa ennätyksen pystyisitkö samaan? tekemiseen kului vain 60 sekuntia. Kamppailulajeissa harjaantunut Naseem kertoi harjoitelleensa ennätystään varten yli kuusi kuukautta.

– Se vaati paljon valmisteluja. Treenasin erityisesti kestävyyttä, sillä kookospähkinän murskaaminen päällä voi olla kivuliasta.

Aivan ilmaiseksi ennätys ei kuitenkaan tullut, vaan Naseemin kerrotaan saaneen harjoittelunsa aikana muutamia vammoja.

– Tuoreet kookospähkinät ovat vaikeita rikkoa. Joten kun aloin treenata pähkinöiden särkemistä päälläni, sain siitä päänsärkyjä, Naseem sanoo.

– Aluksi se vaikutti vaaralliselta hommalta. Asianmukaisella harjoittelulla sain lopulta vahvistettua itseäni tarpeeksi, jotta kykenin tähän, hän jatkoi.

Naseem on tehnyt ennätyksiä ennenkin, sillä viime vuonna hän murskasi päällään 210 saksanpähkinää yhdessä minuutissa. Kamppailulajikoulua vetävä mies hamuaa kuitenkin vielä lisää ennätyksiä.

– Olen saavuttanut jo viisi Guinnessin ennätystä, mutta tavoitteeni on rikkoa 50 ennätystä ja tehdä maani ylpeäksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme