Mainos
Mainos

Raamatusta haetaan lääkettä nuorisorikollisuuteen

Keskiamerikkalaisen El Salvadorin päättäjät suunnittelevat maan kouluihin pakollista raamattuhetkeä. Pyhän kirjan pakko-opilla halutaan vähentää henkirikoksia El Salvadorissa, joka johtaa maanosansa väkivaltatilastoja.

Aloitteen mukaan pakollinen kymmenen minuutin raamattuhetki koskisi kaikkia maan kouluja, sekä julkisia että yksityisiä. Raamattuhetken lukusisällöstä päättäisi maan opetusministeriö yhdessä uskonnollisten johtajien kanssa. Lakialoitteen mukaan lapsi voisi kuitenkin olla osallistumatta raamattuhetkeen, jos vanhemmat niin päättävät.

Elmundo.es -verkkojulkaisun mukaan El Salvadorin lainsäädäntöelimessä viime viikolla esitettyä aloitetta on tarkoitus käsitellä parlamentin täysistunnossa torstaina.

Katolilainen El Salvador on erittäin uskonnollinen maa. Abortti on kielletty kaikissa tapauksissa ja homoseksuaalisuus on tuomittu laissa. Viime vuoden puolella tehdyn kyselyn mukaan 84 prosenttia maan kansalaisista uskoo merkkien viittavan siihen, että Kristuksen uusi tuleminen tapahtuu lähiaikoina. Yhtä moni vastaaja uskoo, että Jumala on parantanut hänet vähintään yhden kerran.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme