Mainos
Mainos

Radikaali muslimijohtaja: Isku Lontooseen väistämätön

Sheikki Omar Bakri Muhammadin mukaan ympäri Eurooppaa on useita terroristiryhmiä, jotka ovat valmiita tekemään samanlaisia iskuja kuin mistä al-Qaida-verkostoa syytetään.

Useat islamilaiset äärijärjestöt suunnittelevat parhaillaan hyökkäystä Lontooseen. Asiasta kertoi radikaali muslimijohtaja, sheikki Omar Bakri Muhammad portugalilaisessa Publica-lehdessä eilen julkaistussa haastattelussa.

-Eräs erittäin hyvin organisoitu ryhmä Lontoossa, joka kutsuu itseään Qaida Europeksi, on erittäin suosittu nuorten muslimien keskuudessa. Tiedän, että he ovat valmiita aloittamaan suuren operaation, Muhammad sanoi.

-Hyökkäys on väistämätön, koska useat ryhmät suunnittelevat sitä, sheikki jatkoi. Sheikin mukaan ympäri Eurooppaa on useita "freelance" -pohjalta toimivia terroristiryhmiä, jotka ovat valmiita tekemään samanlaisia iskuja kuin mistä al-Qaida-verkostoa syytetään.

Syyriassa syntynyt sheikki johtaa Muhajiroun-ryhmittymää, joka on ylistänyt syyskuun 11. päivän terrori-iskuja ja niistä syytettyä al-Qaida-verkostoa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme