Mainos
Mainos

Raisa Gorbatshova vakavasti sairas

Neuvostoliiton entisen presidentin puoliso Raisa Gorbatshova sairastaa leukemiaa ja on "hyvin heikkona" sairauden ja kemoterapian takia, kertovat lääkärit.

Hänen miehensä, Neuvostoliiton entinen presidentti Mihail Gorbatshov, on vaimonsa tukena saksalaisella klinikalla, missä Gorbatshovaa on hoidettu kymmenen päivää akuutin verisyövän takia.

67-vuotias Raisa Gorbatshova tunnettiin näyttävimpänä Kremlin puolisoista, kun hänen miehestään tuli kommunistisen puolueen puheenjohtaja vuonna 1985. Lääkärit eivät kertoneet, kuinka kauan Gorbatshova joutuu olemaan sairaalassa eivätkä myöskään paljastaneet mistä leukemialajista hän kärsii.

Monet akuutin leukemian lajit ovat entistä paremmin parannettavissa uusilla hoidoilla. Gorbatshovin tiedottaja kertoi eilen, että Gorbatshovan sairaus on vakava, mutta että hänellä on toivoa selviytyä. Tiedottaja kumosi moskovalaisen sanomalehden julkistamat tiedot, joiden mukaan Mihail Gorbatshov ei pystyisi maksamaan vaimonsa hoitoa hävittyään rahansa Venäjän viime vuoden talousromahduksessa.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme