Mainos
Mainos

Raivostunut autoilija seinästä sisään - katso video!

Denverissä Yhdysvalloissa raivostunut autonkuljettaja ajoi bemarinsa ravintolan seinästä sisään. Poliisin mukaan törmäilyssä loukkaantui kolme ihmistä.

Poliisin ja silminnäkijöiden mukaan autonkuljettajan ja toisen miehen välille oli syntynyt kiistaa ravintolan edustalla olevalla parkkipaikalla. Riitelyn aikana toinen mies oli nojannut auton ikkunasta sisään sillä seurauksella, että autonkuljettaja oli kiihdyttänyt auton vauhtiin ja törmännyt vieressä olevan ravintolan seinästä sisään.

Autonkuljettaja pakeni paikalta aseistautuneen poliisin estelyistä huolimatta. Poliisi tavoitti kuljettajan vasta muutaman korttelin päästä. Hänen kiinni saamiseen tarvittiin tainnutuspistoolia.

Yksi ravintolan asiakkaista jäi törmäyksessä auton, pöytärojun ja takaseinän väliin puserruksiin. Hänet toimitettiin sairaalaan useiden haavojen ja mahdollisen murtuman vuoksi.

(MTV3-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme