Mainos
Mainos

Räjähdykset työllistivät Göteborgin poliisia

Ruotsissa Göteborgin keskustassa on tehty kaksi räjähdeiskua.

Kello yksitoista paikallista aikaa kaksi nuorta miestä heitti mahdollisesti käsikranaatin poliisiauton lähelle Hvitfeldtsplatsenin tuntumassa.

Aluksi poliisi arveli, että räjähde heitettiin tarkoituksella poliisiautoa kohti, mutta kyseessä saattoi olla myös sattuma.

Poliisin mukaan kyseessä saattoi olla käsikranaatti, sillä räjähdys oli melko voimakas. Räjähdyksestä ei kuitenkaan aiheutunut tulipaloa eikä henkilövahinkoja.

Toinen räjähdys tapahtui hieman keskiyön jälkeen yleisessä käymälässä Kungsparkenissa Stora teaternin lähellä. Räjähdettä kuvailtiin samanlaiseksi kuin ensimmäisessäkin iskussa.

Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan kaikki vapaat poliisipartiot saapuivat keskustaan tutkimaan tapahtunutta ja molemmat räjähdyspaikat eristettiin.

Poliisin mukaan iskuissa saattaa olla kyse myös myös huomion herättämisestä, jotta voitaisiin peitellä jotakin muuta, mitä kaupungissa tapahtuu.

Iskuista epäillyt kaksi miestä ovat 25-30-vuotiaita. He ovat kaljuja ja olivat tekohetkellä pukeutuneet verryttelyhousuihin, kertoo poliisi.

(STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme