Mainos
Mainos

Räjähdys Filippiinien presidentin palatsissa

Armeija on ilmoittanut tutkivansa "reformisteiksi" itseään kutsuvan ryhmän osuutta asiaan. Ryhmä vaatii presidentti Gloria Arroyon eroa.

Filippiinien Manilassa on tapahtunut tänään kaksi räjähdystä, joissa toisessa loukkaantui yksi ihminen. Lisäksi poliisi teki vaarattomaksi roskakorista löytyneen käsikranaatin. Toinen räjähdyksistä tapahtui Filippiinien presidentin palatsissa.

Poliisi ei vielä tiedä, onko tapauksien välillä yhteyttä tai kuka niiden takana on. Armeija on ilmoittanut tutkivansa "reformisteiksi" itseään kutsuvan ryhmän osuutta asiaan. Ryhmä on kertonut uutistoimistoille lähettämässään tiedotteessa aloittaneensa sarjan "räjähdysprotesteja", joita se aikoo jatkaa, kunnes presidentti Gloria Arroyo eroaa.

Presidentin esikuntapäällikkö kuitenkin on ilmoittanut, että palatsiräjähdyksen syynä oli maalipurkissa tapahtunut kemiallinen reaktio eikä räjähdysaine.

Filippiinit kiristi turvatoimia presidentti Arroyon ympärillä jo eilen, kun sotilasakatemiasta löytyi pommi.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme