Mainos
Mainos

Räjähdys kalifornialaisessa kylpylässä – poliisi epäilee kuolonuhrin vaatinutta tekoa tahalliseksi

Kalifornialaisessa kylpylässä räjähti tiistaina Yhdysvalloissa. Räjähdyksessä kuoli yksi nainen. Poliisi epäilee, että kyseessä ei ollut onnettomuus, vaan tahallinen teko.

Räjähdyksessä kuoli 40-vuotias kylpylän omistaja, BBC kertoo. Kaksikerroksisen talon ensimmäinen kerros tuhoutui täysin. Räjähdyksen voimasta myös läheiset rakennukset kärsivät vahinkoa.

FBI:n tutkijat kertoivat keskiviikkona epäilevänsä, että räjähdys ei ollut onnettomuus, ja sen aiheutti luultavasti räjähtävä laite. Johtopäätökseen tultiin räjähdyspaikalta löytyneistä esineistä, jotka eivät viitanneet tavallisen kylpyläpäivän viettoon.

Vielä on epäselvää, miten epäilty räjähde kuljetettiin rakennukseen. Tutkinta on viranomaisten mukaan vasta alkuvaiheessa, BBC kertoo.

FBI suoritti keskiviikkona kotietsinnän taloon, jossa räjähdyksen uhrin ja tämän puolison uskotaan asuneen. Uutislähteiden mukaan pariskunnan asunto oli menossa ulosottoon.

Räjähdys tapahtui Aliso Viejon kaupungissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme