Mainos
Mainos

Räjähdys säikäytti New Yorkin keskustassa

Viranomaisten mukaan Manhattanilla ruuhka-aikaan tapahtunut räjähdys ei ollut terrori-isku. Räjähdys aiheutti pakokauhun, sillä se muistutti ulkoisesti syyskuun 11. päivän iskuja.

Ainakin yksi ihminen on kuollut ja noin 20 loukkaantunut höyryputken räjähdyksessä New Yorkissa Yhdysvalloissa. Eilen illalla kello kuudelta paikallista aikaa Manhattanilla sattunut räjähdys vavisutti taloja ja säikytti ihmisiä perinpohjaisesti. Viranomaisten mukaan kyseessä ei ole terrorihyökkäys.

Räjähdys puhkaisi katuun reiän, josta nousi ilmaan lähes 40 metriä korkea, kiehuvan kuuma liejupatsas. Näkymä muistutti 11. syyskuuta 2001 kaupunkia kohdanneista terrori-iskuista, sanovat silminnäkijät.

Viranomaiset pelkäävät, että ilmassa saattaa olla asbestia. Vaarallisten aineiden spesialistit ovat puhdistaneet liejun kanssa kosketuksiin joutuneita.

Räjähdys sattui yhdellä kaupungin vilkkaimmista alueista lähellä New Yorkin keskusrautatieasemaa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme