Mainos
Mainos

Räjähdys surmasi Bagdadissa

Suurlähetystöalueella räjähtäneen autopommin epäillään olevan itsemurhaisku. Yhdysvaltain armeijan mukaan isku oli kohdistettu poliisivoimiin.

Bagdadilaista kahvilaa ravisuttanut räjähdys on surmannut amerikkalaislähteiden mukaan ainakin seitsemän ihmistä myöhään eilisiltana.

Irakin sisäministeri sanoi varhain aamulla, että pommi-iskussa kuolleita oli ainakin kuusi ihmistä. Silminnäkijöiden mukaan ainakin 20 haavoittui, useat heistä vakavasti.

Yhdysvaltain armeijan mukaan kahvilan edessä räjäytetty autopommi oli kohdistettu poliisivoimiin. Suurlähetystöalueella lähellä Australian lähetystöä sijaitseva kahvila on tiettävästi irakilaispoliisien suosiossa. Räjähdyshetkellä se oli täynnä ihmisiä.

Autopommin epäillään olevan itsemurhaisku. Aamulla ei ollut selvyyttä siitä, kuinka iso osa kuolleista tai loukkaantuneista oli poliiseja.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme