Mainos
Mainos

Raju palo Ruotsin Uddevallassa

Ruotsissa syttyi aamulla raju palo teollisuusalueella Uddevallassa. Palossa tuhoutui useita kuorma-autoja. Poliisi epäilee tapauksessa mahdollista tuhopolttoa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta hieman ennen kello neljää, kertoo Expressen. Ilmoituksen mukaan rekka oli syttynyt tuleen teollisuusalueen parkkipaikalla.

Kun pelastuslaitos saapui paikalle tuli oli levinnyt jo seitsemään autoon.

– Palo oli täydessä vauhdissa. Ja oli vaara, että se leviää vielä muihinkin kuorma-autoihin, pelastustöitä johtava Ulf Gustavsson kommentoi Aftonbladetissa.

Parkkipaikalla oli noin sata rekkaa palon syttyessä.

Palon uskotaan saaneensa alkunsa yhdestä autosta ja sitten levinneen muihin. Pelastuslaitos eristi palopaikan ja siirsi useita kuorma-autoja turvaan palon alta. Palo saatiin haltuun puoli seitsemään mennessä. 

– Nyt kuorma-autot saavat palaa loppuun. Niitä on vaikea sammuttaa, koska niissä on niin paljon palavaa materiaalia. Joten olemme täällä vielä muutaman tunnin, Gustavsson totesi.

Palossa ei tullut tiettävästi henkilövahinkoja. 

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme