Mainos
Mainos

Raketti-isku surmasi kymmeniä Mosulissa

Väkivaltaisuudet ovat kiihtyneet Mosulissa viime viikkojen aikana. Amerikkalaiset, irakilaisjoukot ja poliisiasemat ovat olleet iskujen tavallisia kohteita.

Ainakin 22 ihmistä on saanut surmansa ja yli 50 haavoittunut Yhdysvaltain tukikohtaan Pohjois-Irakissa tehdyssä raketti- ja kranaattihyökkäyksessä. Yhdysvaltain puolustusministeriön lähteiden mukaan uhrien joukossa on sekä amerikkalaisia että irakilaisia.

Irakilainen ääriryhmä Ansar al-Sunna on ilmoittautunut Mosulin iskun tekijäksi. Ansar al-Sunna kertoo verkkosivuillaan olevansa iskun takana. Ryhmän lausunnon mukaan iskun kohteena oli amerikkalaissotilaiden käyttämä kanttiini.

Väkivaltaisuudet ovat kiihtyneet Irakin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Mosulissa viime viikkoina. Kaupungissa on ollut lähes päivittäin hyökkäyksiä amerikkalaisia ja irakilaisia joukkoja vastaan, ja poliisiasemat ovat olleet iskujen tavallisia kohteita.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme